Vuokraamo 24/7 - Tuotekatu 3 Raisio

Vuokraamo 24/7

Tuotekatu 3 Raisio

SYYSALE! 21.-25.10.2020 välisenä aikana tehdyt uudet varaukset -20%
Alennettu hinta tulee näkyviin vasta kassalla

Otsonaattori vuokraus

Haiseeko? Onko paha haju ongelma? Ratkaisu on otsonointi. Vuokraa otsonaattori ja raikasta auto, asuntovaunu, koti, kesämökki tai vene kertaheitolla!

Otsonointi on helppo, turvallinen sekä erittäin tehokas tapa poistaa erilaisia hajuja kuten eläinten, tupakan, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi tuhoaa myös bakteereja ja viruksia.

Rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja otsonoinnnilla ei pysty poistamaan, vaan pilaantuneet materiaalit (esim. kosteusvauriot) on ensin poistettava. Kalusteiden ja huoneiston pintoihin tarttuneet hajut saadaan kuitenkin otsonoinnilla tehokkaasti poistettua.

Pölypunkkien hävityksessä otsonointi toimii myös. Vuodevaatteet, patjat ja tyynyt jätetään sijaamatta ja annetaan otsonilaitteen vaikuttaa 6-8 tuntia, jolloin pölypunkit kuolevat. Tämän jälkeen imuroidaan punkkipöly huolellisesti pois.

Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni on haitallinen yhdiste hengitettynä, mutta oikein käytettynä otsonointi on kuitenkin turvallista.

Otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella. 

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin synteettisten kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdolliset syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tiloissa oleskellaan.

Otsoni on erittäin voimakas hapetin, se on noin 1300 kertaa tehokkaampi kuin kloori.