Vuokraamo 24/7

Vuokrausehdot

VUOKRAAMO 24/7 VUOKRAUSEHDOT

Vuokraamo247.fi on Fiksutekniikka Oy:n (2753208-2) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita suomalaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

VUOKRAAMINEN

Vuokralleantajana toimii Fiksutekniikka Oy (2753208-2). Vuokralleantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokralleantajalta. Tuotteet varataan/vuokrataan verkkopalvelun kautta valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista ja lisäämällä vuokraus ostoskoriin. Vuokraaja hyväksyy varauksen tehdessään nämä vuokrausehdot.

Asiakas on velvollinen varausta tehdessään tarkastamaan valitun vuokra-ajan oikeellisuuden. Vuokralleantaja ei ota vastuuta asiakkaan valinnoista, eikä väärin valittujen vuokra-aikojen vuoksi ole mahdollista saada hyvistä tai korvausta. Mikäli asiakas on varausta tehdessään valinnut väärän vuokra-ajan, vuokra-aikaa voidaan muuttaa mikäli vuokrauksen alkamisajankohtaan on yli 24h. Jos vuokra-ajan alkamisajankohtaan on alle 24h, varauksia ei voi muuttaa.

Vuokratut tuotteet ovat vuokralleantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta vastaanotettuaan tuotteen, tuotteen huolellisesta säilytyksestä ja tuotteen asianmukaisesta käytöstä. Vuokralleantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokralleantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta tai katoamisesta/varastamisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokralleantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan antamiensa yhteystietojensa paikkansa pitävyydestä. Vuokralleantaja ei ole velvollinen hyvittämään asiakkaalle vääristä yhteystiedoista johtuvista ongelmatilanteista aiheutunutta vahinkoa tai palauttamaan vuokrauksen hintaa, mikäli asiakas ei ole saanut tarvittavia noutokoodeja väärien yhteystietojen vuoksi.

HINNAT

Vuokrahinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (tällä hetkellä 24%). Tuotteen vuokrahinta on riippuvainen vuokra-ajasta. Tuotteiden vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu jokaisen tuotteen tuotesivulla. Asiakkaan valitessa haluamansa vuokra-ajan palvelussa, näyttää palvelu tuotteen vuokrahinnan valitulle ajalle. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, vuokralleantaja ei hyvitä tai ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

TOIMITUS

Asiakas noutaa vuokraamansa tuotteet Vuokraamo 24/7:n noutopisteestä osoitteesta Tuotekatu 3 B 16 Raisio. Lokerokoodi toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse ja ovikoodi tekstiviestinä. Varmista, että olet antanut oikeat tiedot varauksen yhteydessä.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksaminen

Vuokra maksetaan varaushetkellä Vuokraamo 24/7 verkkopalvelussa, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen asiakkaan tulee palata takaisin verkkopalveluun.

Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan vahvistus onnistuneesta tilauksesta.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Vuokratut laitteet/tuotteet tulee palauttaa ennen vuokra-ajan päättymistä Vuokraamo 24/7:n noutopisteeseen, samaan lokeroon kuin mistä nouto tapahtui. Laitetta ei saa jättää lokeron ulkopuolelle!

HUOM! Mikäli tarvitset jatkoa vuokra-aikaasi, voit tehdä uuden varauksen heti vanhan varauksen perään. Ota kuitenkin huomioon, että varauksesi jälkeen jollain toisella voi olla varaus samalle laitteelle, eikä tämä välttämättä onnistu. Jos olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse hyvissä ajoin ennen vuokra-ajan loppua.

Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa puhdistettuja, vastaavassa kunnossa kuin vastaanotettaessa ja vuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa sivuitamme löytyvällä palautelomakkeella. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta. Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle toimitettu.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Laskutuslisä 5€ / lasku lisätään laskun loppusummaan. Mahdollisista maksumuistutuksista veloitamme 5€ / muistutus. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen.

Mikäli vuokraaja ei ole 14 vuorokauden kuluttua vuokrauksen päättymisestä palauttanut laitetta, vuokraajalta peritään korvaus samanlailla kuin tuhoutuneesta laitteesta, laitteen uushankintahinnan mukaisesti.

PERÄKÄRRYJÄ KOSKEVAT ERITYISEHDOT

Vuokrattu kalusto on täysvakuutettu vuokralleantajan puolesta. Peräkärryn omavastuu liikenne- ja varkausvahinkotapauksessa on 250€. Vahinkotapauksessa omavastuun maksaa vuokraaja. Vuokraaja voi saada erityistä lisämaksua vastaan liikenne- ja varkausvahinkoihin omavastuuvähennyksen (lisäturva, alkaen 5€), jolloin omavastuu on 0€. Otettu omavastuuvähennys ei vapauta vuokraajaa vastuusta niistä korjauskuluista, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuuden tai laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista, kuten esim. tuki- tai kannatinjalan paikalleen asettamisen unohtamisesta tai nokkapyörän noston ja kunnollisen kiristämisen laiminlyönnistä. Peräkärryn renkaan puhkeamisen ja peräkärryn ylikuormittumisen aiheuttamat vahingot kuuluvat vuokraajan vastuulle, eivätkä ne kuulu lisäturvan piiriin. Mikäli kärryn lavaa ei ole puhdistettu vuokrauksen jälkeen, veloitamme vuokraajalta siivouskuluina 100€. Kärryä tulee säilyttää asianmukaisesti lukittuna mukana tulevalla aisalukolla. Mikäli kärry varastetaan ja sitä ei ole lukittu asianmukaisesti, vuokraaja on velvollinen korvaamaan kärryn uushankintahinnan mukaisen korvauksen. Peräkärryn vieminen ulkomaille on kielletty.

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Vuokralleantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

PERUUTUS

Varaus voidaan perua ennen vuokra-ajan alkua, jos peruutus tehdään vähintään 24h ennen vuokra-ajan alkua. Tällöin hyvitämme vuokran 100%, 10 euron käsittelykululla vähennettynä. Jos peruutus tehdään alle 24h ennen vuokra-ajan alkua, emme hyvitä mitään.

VUOKRALLEANTAJAN VASTUUNRAJOITUS

Vuokralleantajan vastuu vuokralleottajaa kohtaan rajoittuu aina ja kaikissa tapauksissa vuokralleottajan vuokralleantajalle maksamaan vuokrahintaan.

Vuokralleantaja ei vastaa vuokralleottajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

GPS-PAIKANNUS

Varkaustapahtumien estämiseksi osaan laitteita on asennettu GPS-paikannin. Vuokraamalla hyväksyt GPS-paikantimen käytön vuokralaitteissa. Paikantimen poistaminen johtaa rikosilmoitukseen ja täyteen korvausvelvollisuuteen sekä vuokratun laitteen, että paikantimen osalta.

ONGELMATILANTEET

Mikäli huomaat tuotteessa virheen noutohetkellä tai heti vuokra-ajan alussa, ota välittömästi yhteyttä Vuokraamo 24/7:n asiakaspalveluun sähköpostitse vuokraamo@vuokraamo247.fi ja liitä mukaan valokuvat vuokraamastasi laitteesta, joissa mainitsemasi virhe näkyy. Ilman kirjallista ilmoitusta ja valokuvia emme voi suorittaa mahdollista hyvitystä sinulle.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota välittömästi yhteyttä Vuokraamo 24/7:n asiakaspalveluun sähköpostitse vuokraamo@vuokraamo247.fi.

Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä Vuokraamo 24/7:n asiakaspalveluun sähköpostitse vuokraamo@vuokraamo247.fi.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä rikosilmoitus poliisille ja kirjallinen ilmoitus vuokralleantajalle.

Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokralleantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokralleantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokralleantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

Mikäli asiakas omalla toiminnallaan aiheuttaa vuokranantajalle ylimääräistä työtä esim. lisätarkastusten, korjausten tai ylimääräisten käyntien vuoksi, on vuokranantajalla oikeus laskuttaa niistä asiakasta 60€/h sis. Alv 24% mukaisesti, minimilaskutus on 30€, sähköpostilaskusta veloitamme lisäksi 5€ laskutuslisän. Maksamattomat laskut siirrämme perintäyhtiön hoidettaviksi.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokralleantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.

MISSÄ ME OLEMME?

Turun keskustasta
15 min

Raision keskustasta
5 min

Naantalin keskustasta
15 min

Kaarinan keskustasta
20 min

Tuotekatu 3 21200 Raisio

Aloita keskustelu
1
Tarvitsetko apua?
Vuokraamo 24/7 TUKI
Hei 👋🏼

Kaipaatko apua vuokraamisessa tai etkö löydä etsimääsi?

Katso UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla alta haluamasi viestikanavan kuvaketta ⬇️

Huom. Asiakaspalvelumme ei ole avoinna 24/7, mutta vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
wagroup