Vuokraamo 24/7

Tietoja meistä

Esittelyssä vuokraamoyrittäjä Janne Jalonen

Vuokraamo 24/7 toimii täysin itsepalveluna, eikä siellä juurikaan näy henkilökuntaa paikalla, mutta taustalla häärii kuitenkin tämä mies. Joskus laitteita noutaessasi tai palauttaessasi voit törmätä Janneen, sillä hän käy vuokraamolla joka päivä tarkastamassa ja huoltamassa laitteita. Janne vastaa myös Vuokraamo 24/7 sähköposteihin ja puhelimeen, joten voit tuntea Jannen myös puhelimesta.

Miksi Vuokraamo 24/7 ?

Vuokraamo 24/7 taustalla oleva yritys Fiksutekniikka Oy tuottaa erilaisia asennus-, huolto ja remonttipalveluita yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille. Näissä töissä tarvitsemme monenlaista työkaluja ja konetta. Oma tarve ei kuitenkaan ole päivittäistä kaikille laitteille, joten mielestämme on järkevää laittaa laitteet töihin silloinkin, kun niille ei ole omaa käyttöä.

Laitteet joita vuokraamme, ovat hyväksi havaittuja ammattikäyttöön tai vaativaan harrastekäyttöön tehtyjä laitteita, joiden kuntoa seurataan päivittäin ja tarvittavat huoltotoimenpiteet tehdään aina heti.

Vuokraaminen on asiakkkaalle paitsi helppoa ja taloudellisesti järkevää, myös ekologista. Miksi ostaisit ja täyttäisit kotisi tavaroilla, joita tarvit ehkä vain kerran tai todella harvoin. Omistaminen ei aina tee onnelliseksi, mutta vuokraaminen tekee! 

Tervetuloa vuokraamaan, juuri silloin kun sinulle sopii!

Janne Jalonen - Vuokraamo 24/7 yrittäjä
Aloita keskustelu
1
Tarvitsetko apua?
Vuokraamo 24/7 TUKI
Hei 👋🏼

Kaipaatko apua vuokraamisessa tai etkö löydä etsimääsi?

Katso UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla alta haluamasi viestikanavan kuvaketta ⬇️

Huom. Asiakaspalvelumme ei ole avoinna 24/7, mutta vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
wagroup