Vuokraamo 24/7

Vuokraa tekstiilipesuri

Vuokraa tekstiilipesuri ja anna kodin tekstiilipinnoille uusi elämä!

Mikäli kangassohvasi on tahrainen ja likainen, mutta muuten hyväkuntoinen ja mieluinen, uuden sohvan hankkiminen ei ehkä tunnu ekologiselta ratkaisulta. Tarjoamme tekstiilipesurin vuokrausta, joka mahdollistaa kodin tekstiilipintojen edullisen, ammattimaisen ja tehokkaan puhdistuksen. Vuokrattavissa on Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesuri, jolla saat puhdistettua helposti ja tehokkaasti vaikeimmatkin tahrat ja likatahrat kaikista kodin tekstiileistä, kuten sohvista, nojatuoleista, matoista ja auton verhoiluista.

Tekstiilipesuri toimii painehuuhteluperiaatteella, suihkuttaen vesi-pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille ja imien veden ja lian takaisin säiliöön. Pesurimme imee irronneen lian vastoin kuin yleisimmät höyry- ja painepesurit, mikä takaa raikkaan pinnan kaikenlaisiin verhoiluihin. Pesuri ei tarvitse erillistä vesiliitäntää, vaan voit laittaa veden ja pesuaineen tekstiilipesurissa olevaan säiliöön.

Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesuri on kompaktin kokoinen ja helposti liikuteltava, joten sillä pystyy pesemään tehokkaasti myös ahtaampien tilojen tekstiilipinnat, kuten autot, veneet ja asuntoautot ja -vaunut. Pesurin käyttö on helppoa ja kaikista pesureista löytyy selkeät käyttöohjeet laitteen kyljestä. Pesurin vuokraus sopii siis kenelle tahansa eikä sen käyttö vaadi aikaisempaa kokemusta pesureista.

Vuokraamalla tekstiilipesurin säännöllisesti kotisi tekstiilipinnat pysyvät aina uuden veroisina, raikkaina ja puhtaina. Pesurin vuokraaminen kannattaa, sillä yleensä tekstiilipesuria ei tarvitse kuin muutamia kertoja vuodessa. Samalla vuokrauskerralla kannattaa pestä mahdollisimman monta eri kohdetta, jotta pesurin vuokraaminen on kustannustehokkainta. Tarjoamme edullisen vuokraushinnan ja olemme saaneet runsaasti tyytyväisiä asiakkaita.

Noutopiste Raisiossa Tuotekadulla, avoinna 24/7!

MISSÄ ME OLEMME?

Turun keskustasta
15 min

Raision keskustasta
5 min

Naantalin keskustasta
15 min

Kaarinan keskustasta
20 min

Tuotekatu 3 21200 Raisio

Aloita keskustelu
1
Tarvitsetko apua?
Vuokraamo 24/7 TUKI
Hei 👋🏼

Kaipaatko apua vuokraamisessa tai etkö löydä etsimääsi?

Katso UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla alta haluamasi viestikanavan kuvaketta ⬇️

Huom. Asiakaspalvelumme ei ole avoinna 24/7, mutta vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
wagroup