Vuokraamo 24/7

Otsonaattori 10000mg/h

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta.

Otsonaattori vuokraus Turku, Naantali, Raisio, Kaarina

Hinnasto

8 tuntia 25,00 €
1 vuorokausi 40,00 €
2 vuorokautta 72,00 €
3 vuorokautta 108,00 €
4 vuorokautta 128,00 €
5 vuorokautta 160,00 €
6 vuorokautta 192,00 €
7 vuorokautta 196,00 €
14 vuorokautta 280,00 €

VALITSE VUOKRAUKSEN ALOITUSAIKA JA KESTO KALENTERISTA

Mikäli et pysty varaamaan haluamaasi ajankohtaa, laitteita ei ole silloin vapaana

VUOKRAA OTSONAATTORI

Otsonaattorimme tuottaa otsonia, joka riittää täydellä teholla noin 100-200 neliöisen asunnon otsonointiin. Pienemmällä teholla laite soveltuu hyvin myös autojen, asuntovaunujen, veneiden ja pienempien asuntojen ja mökkien otsonointiin. Veden otsonointiin laitteemme ei sovellu. HUOM! Otsonaattorin käyttö aggregaatti-sähköllä on kielletty!

Tekniset tiedot:

Otsonin ulostulo: 10000 mg/h

Ajastin: 0-120min tai jatkuva

Käyttöjännite: 230V

Tehontarve: 102W

Tuuletin: 170 m³/h

Mitat: 23,5 x 18 x 27,5 cm

Paino: 2,75kg

Hajut ja allergeenit poistuvat otsonoinnin avulla

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta. Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ja muista vastaavista tiloista. Otsoni koostuu kolmiatomisista happimolekyyleistä, kun taas hengitettävä happimolekyyli sisältää kaksi atomia. Otsoni on voimakas hapetin, joka tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Huoneiston pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja homeitiöt saadaan paremmin poistettua otsonoinnin jälkeen, kun kaikki vaihdettavat materiaalit on poistettu.

On kuitenkin huomioitava, että otsoni tehoaa vain eloperäisiin, ei epäorgaanisiin yhdisteisiin. Esimerkiksi maalit, liuottimet ja parfyymit voivat sisältää ainesosia, joiden jättämiä hajuja ei saada poistettua otsonoinnin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin kemikaalien kanssa, mikä voi johtaa uusien yhdisteiden muodostumiseen. Otsonikäsittelyn aikana mahdollisesti syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnolla pois, ennen kuin tila otetaan uudelleen käyttöön.

Vaikka otsoni on turvallista oikein käytettynä, se voi olla haitallinen hengitettynä. Otsonia tuotetaan käsiteltävään tilaan tietyn ajan, jonka aikana tiloihin ei pidä mennä. Otsonaattorin voi kuitenkin käydä sammuttamassa pikaisesti ja avaamassa ikkunat, minkä jälkeen tilat tulee tuulettaa kunnolla ennen uudelleen käyttöönottoa.

Otsonointia varten tarkoitettuun tilaan ei saa sijoittaa huonekasveja eikä elintarvikkeita, jotka eivät ole jääkaapissa tai ilmatiiviissä pakkauksessa. Ennen otsonointia kannattaa imuroida verhoillut kalusteet ja tekstiilit, jotka imevät hajuja, ja sijoittaa ne hyvin ilmavasti. Mikäli komeroissa on hajua, niiden ovet kannattaa jättää auki. Jos otsonoitavassa tilassa on luonnonkumista valmistettuja esineitä tai niiden osia, ne on poistettava, koska otsoni haurastuttaa luonnonkumia nopeasti. Lyhytaikaisella otsonoinnilla ei ole vaikutusta muihin yleisesti käytettyihin materiaaleihin, ja luonnonkumi on nykyään harvinaista.

Otsonointi toimii parhaiten suljetussa tilassa, jossa ilmanvaihto on vähäistä. Kun otsonoidaan asuntoja, ilmanvaihto on sammutettava kokonaan, tai jos se ei ole mahdollista, säädettävä pienimmälle teholla ja ilmanvaihtoventtiilit tiivistettävä huolellisesti teipillä. Otsoni on ilmaa raskaampaa, joten otsonointilaite on sijoitettava vähintään 1,5 metrin korkeudelle. Otsonin levittäytymistä käsiteltävään tilaan voi tarvittaessa tehostaa tuulettimilla. Hajunpoistoon tarvittava aika riippuu tilan koosta ja materiaaleista sekä hajun aiheuttajasta ja pinttyneisyydestä. Korkea lämpötila ja ilmankosteus vähentävät otsonoinnin tehoa. Homeen, tupakansavun ja eläinten hajun saa yleensä poistettua nopeasti, mutta esimerkiksi tulipalon tai kalman aiheuttama haju vaatii pidemmän ja voimakkaamman käsittelyn. Normaali käsittelyaika huoneistoissa on 1-4 vuorokautta.

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Tehokas laite, hyvin lähti tupakanhajut vuokralaisen jäljiltä.

  2. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  3. Paula (varmistettu kirjoittaja)

    Kissanpissan haju hävisi !! Vaihdettiin vielä toisen oven kynnys, bueno. !!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Meiltä vuokraaminen on helppoa!

Valitse vuokralaite sekä haluamasi vuokra-aika ja lisää ostoskoriin

Maksa vuokra kassalla, maksun jälkeen lähetämme noutokoodit ja ohjeet

Nouda vuokralaite noutopisteestämme Tuotekadulta Raisiosta

Palauta vuokralaite ennen vuokra-ajan päättymistä samaan paikkaan

MISSÄ ME OLEMME?

Turun keskustasta
15 min

Raision keskustasta
5 min

Naantalin keskustasta
15 min

Kaarinan keskustasta
20 min

Tuotekatu 3 21200 Raisio

Aloita keskustelu
1
Tarvitsetko apua?
Vuokraamo 24/7 TUKI
Hei 👋🏼

Kaipaatko apua vuokraamisessa tai etkö löydä etsimääsi?

Katso UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla alta haluamasi viestikanavan kuvaketta ⬇️

Huom. Asiakaspalvelumme ei ole avoinna 24/7, mutta vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
wagroup