Vuokraamo 24/7

Otsonaattori 7000mg/h

Vuokraa otsonaattori ja sano hyvästit hajuille! Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta.

Otsonaattori vuokraus Turku, Naantali, Raisio, Kaarina

Hinnasto

8 tuntia 20,00 €
1 vuorokausi 35,00 €
2 vuorokautta 63,00 €
3 vuorokautta 94,50 €
4 vuorokautta 112,00 €
5 vuorokautta 140,00 €
6 vuorokautta 168,00 €
7 vuorokautta 171,50 €
14 vuorokautta 245,00 €

VALITSE VUOKRAUKSEN ALOITUSAIKA JA KESTO KALENTERISTA

Mikäli et pysty varaamaan haluamaasi ajankohtaa, laitteita ei ole silloin vapaana

VUOKRAA OTSONAATTORI

Otsonaattorimme tuottaa otsonia, joka riittää täydellä teholla noin 100-200 neliöisen asunnon otsonointiin. Pienemmällä teholla laite soveltuu hyvin myös autojen, asuntovaunujen, veneiden ja pienempien asuntojen ja mökkien otsonointiin. Veden otsonointiin laitteemme ei sovellu. HUOM! Otsonaattorin käyttö aggregaatti-sähköllä on kielletty!

Tekniset tiedot:

Otsonin ulostulo: 7000 mg/h

Ajastin: 0-60min tai jatkuva

Käyttöjännite: 230V

Tehontarve: 98W

Mitat: 32 x 23,5 x 24 cm

Paino: 4kg

OTSONOINTI POISTAA HAJUT JA ALLERGEENIT

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua sekä ummehtuneisuutta.

Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä yms. Otsoni ei sisällä mitään muita aineita kuin happea, eikä otsonikäsittelystä jää mitään kemikaalijäämiä. Rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja otsonoinnilla ei kyetä poistamaan vaan kosteusvaurion tai muun syyn vuoksi pilaantuneet materiaalit on aina uusittava. Tilat kannattaa kuitenkin otsonoida sen jälkeen kun kaikki vaihdettavat materiaalit on poistettu. Huoneiston pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja homeitiöt saadaan näin paremmin poistettua.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Mm. maalit, liuottimet ja parfyymit voivat sisältää ainesosia, joiden jättämiä hajuja ei saada poistettua otsonoinnin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdollisesti syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tila otetaan käyttöön.

Otsoni muodostuu kolmiatomisista happimolekyyleistä, kun hengitettävä happimolekyyli sisältää kaksi atomia. Otsoni on voimakas hapetin, joka tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Hengitettynä otsoni on haitallinen yhdiste, mutta oikein käytettynä otsonointi on turvallista. Otsonia tuotetaan käsiteltävään tilaan tietty aika, jolloin tiloihin ei pidä mennä. Otsonaattorin voi kuitenkin käydä sammuttamassa pikaisesti ja avaamassa ikkunat. Kunnollisen tuuletuksen jälkeen tilat ovat käytettävissä.

Otsonoitavassa tilassa ei saa pitää huonekasveja, eikä elintarvikkeita, jotka eivät ole jääkaapissa tai tiiviissä pakkauksessa. Verhoillut kalusteet ja tekstiilit yms. hajua imeneet tavarat kannattaa imuroida ja sijoittaa ilmavasti ennen otsonointia. Mikäli hajua on myös komeroissa, kannattaa niiden ovet jättää auki. Jos on epäilys, että käsiteltävässä tilassa on luonnonkumista valmistettuja esineitä tai niiden osia, on ne poistettava tilasta, sillä otsoni haurastuttaa luonnonkumia nopeasti. Muihin yleisesti käytettäviin materiaaleihin lyhytaikaisella otsonoinnilla ei ole havaittu olevan vaikutusta ja luonnonkumikin on nykyään harvinaista.

Otsonointi tehoaa parhaiten suljetussa tilassa, jossa ilmanvaihto on vähäistä. Asuntoja otsonoitaessa ilmanvaihto tulee siis sammuttaa kokonaan tai mikäli se ei ole mahdollista säätää pienimmällä teholle ja teipata ilmanvaihtoventtiilit huolellisesti. Otsoni on ilmaa raskaampaa ja huonetiloja otsonoitaessa laite on sijoitettava vähintään 1,5 metrin korkeudelle. Otsonin levittäytymistä käsiteltävään tilaan voi tarvittaessa tehostaa tuulettimilla. Hajunpoistoon tarvittava aika riippuu tilan koosta ja materiaaleista sekä hajun aiheuttajasta ja pinttyneisyydestä. Korkea lämpötila ja ilmankosteus vähentävät otsonoinnin tehoa. Homeen, tupakansavun ja eläinten hajun saa yleensä poistettua nopeasti, mutta esim. tulipalon aiheuttama haju tai kalman haju vaativat pidemmän ja vahvemman käsittelyn. Normaali käsittelyaika huoneistoissa on 1 – 4 vuorokautta.

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Toimiva laite, hajut lähti veneestä 👍🏻

  2. Nelli (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Meiltä vuokraaminen on helppoa!

Valitse vuokralaite sekä haluamasi vuokra-aika ja lisää ostoskoriin

Maksa vuokra kassalla, maksun jälkeen lähetämme noutokoodit ja ohjeet

Nouda vuokralaite noutopisteestämme Tuotekadulta Raisiosta

Palauta vuokralaite ennen vuokra-ajan päättymistä samaan paikkaan

MISSÄ ME OLEMME?

Turun keskustasta
15 min

Raision keskustasta
5 min

Naantalin keskustasta
15 min

Kaarinan keskustasta
20 min

Tuotekatu 3 21200 Raisio

Aloita keskustelu
1
Tarvitsetko apua?
Vuokraamo 24/7 TUKI
Hei 👋🏼

Kaipaatko apua vuokraamisessa tai etkö löydä etsimääsi?

Katso UKK - Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla alta haluamasi viestikanavan kuvaketta ⬇️

Huom. Asiakaspalvelumme ei ole avoinna 24/7, mutta vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
wagroup